12 Şubat 2009Deep Purple İstanbul konseri (20 Temmuz 2009)

dpAz önce gördüğüm şeye inanmak zor ama Deep Purple,  “Deep Purple 40 Years Anniversary Tour” turnesi kapsamında 20 Temmuz 2009 tarihinde Kuruçeşme Arena’da bir konser verecekmiş. Gözlerimi ovuşturup yeniden baktım, şu an Biletix’de gerçek görünüyor.

Her ne kadar Ritchie Blackmore gibi çok önemli bir isim aralarında olmasa da, grupla 40 yılı aşmış 3 ismi (Ian Gillan, Roger Glover ve Ian Paice) hala içinde barındırması bile yeterli sayılabilir. Tabii gruba 94 yılında katılan Steve Morse adlı efsaneyi de yazmamak hata olur.


“Deep Purple İstanbul konseri (20 Temmuz 2009)” konusunda 2 yorum var

  1. Nevra Arda / 22 Temmuz 2009 - 09:35

    Biletleri 1. ve 2. kategori olarak ikiye ayırmışlar ve aralarında fiyat olarak nerdeyse %40 fark var.
    1. kategori sahne önünden bilet alanlar konser gecesi tam bir fiyaskoyla karşılaştılar.Biletleri kategori olarak ayırmışlar ancak sahneyi ne yazık ki ayırmayı ATLAMIŞLAR…Araya bir şerit bile çekmemişler.
    Yaklaşık %40 daha fazla para ödeyerek bu grubu izlemeye gelenler en arka sıralarda müzik dinlemeye çalıştılar.Bu duruma düşürülenler adına hem biletix’i hem de tüm organizasyona ev sahipliği yapmiş kişi ve kurumları kınıyor ve soruyorum.Bu şekilde 1. kategoriden bilet satmaya devam edebileceğinizi mi düşünüyorsunuz!!!!!!


  2. Can Elcin / 22 Temmuz 2009 - 23:22

    Her ne kadar konsere gidemediysem de bu sorundan haberim oldu. Ciddiyetsizlikle yapılan işten hayır gelmez zaten. Bu sorunun muhatabı organizasyonu yapanlardır aslında ama hesap sorulması için gereken şartlar ülkemizde yok maalesef.


Trackback URI | Comments RSS

Yorum yap

Şu tagları kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*
Güvenlik için resimdeki işlemin yanıtını soldaki kutuya yazınız. Eşitliğin cevabını sesli dinlemek için resmin üzerine tıklayınız.
Click to hear an audio file of the anti-spam equation